Acadele din Piept de Pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 piepti de pui
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de piper
  • 1/4 ceapa
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 2 linguri de faina
  • 2 rosii
  • sare
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

1. Se toaca pieptii de pui. Apoi se amesteca cu usturoiul pisat, patrunjelul, ceapa tocata marunt, sarea si piperul.

2. Cu mainile umede se formeaza bilute de carne care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins.

3. Dupa ce s-au racit putin se patrund cu scobitori, formand astfel acadelele.

4. Se taie rosiile pe jumatate si se infig acadelele in ele.
Se servesc cu ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura 2 creme
5
Romania

Prajitura 2 creme

Prajitura 2 creme