1. Se toaca pieptii de pui. Apoi se amesteca cu usturoiul pisat, patrunjelul, ceapa tocata marunt, sarea si piperul.
2. Cu mainile umede se formeaza bilute de carne care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins.
3. Dupa ce s-au racit putin se patrund cu scobitori, formand astfel acadelele.
4. Se taie rosiile pe jumatate si se infig acadelele in ele.
Se servesc cu ketchup.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaIn sfarsit am ajuns si eu la 200 de retete impartasite cu voi, oameni dragi, buni si zambiciosi! >:D< :-*
Prajitura cu pere si Nesquick - reteta numarul 200Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii