7 retete pentru intarirea imunitatii

(0)

2019-01-17 16:33:19

Sistemul imunitar reprezintă sistemul natural de apărare al corpului nostru. Un sistem imunitar puternic este foarte important pentru a preveni afecţiunile frecvente în această perioadă a anului. Atunci când sistemul imunitar este epuizat, bacteriile, virusurile sau toxinele pot copleşi corpul. Îți recomandăm câteva reguli simple de care trebuie să ții cont în dieta şi în stilul tău de viaţă, pentru a avea un sistem imunitar mai puternic:


- Fă mișcare! Chiar dacă nu ai timp pentru sport, mergi mai mult pe jos, urcă și coboară pe scări, fă exerciții ușoare, chiar și 10 minute pe zi. Vei simți diferența.

- Aerisește bine locuința și spațiul în care lucrezi!

- Hidratează-te corespunzător! Cosumă minim 2 litri de lichid pe zi - apă, suc natural, cafea, ceai etc.

- Consumă fructe și legume crude sau sucuri naturale, ideal obținute prin presare la rece, care păstrează conținutul și nutrienții plantelor folosite. Alege-le mai ales pe cele care conțin antioxidanți și vitamina C!

Iată 7 rețete pe care te sfătuim să le încerci și care te vor ajuta să ai o dietă sănătoasă în acest sezon:

Suc din Ananas, Nectarine si Portocale - la KuvingsGreen Booster - la KuvingsSuc Pentru Imunitate - la KuvingsSuc de Mere, Grepfruit si Ghimbir Prin Presare la Rece - la Kuvings


Green energy - la stocator prin presare la rece Kuvings


Suc de Varza Rosie Prin Presare la Rece


Suc cu Broccoli, Gulie si Patrunjel