DUBLU CONCURS CULINAR: Bucatarul lunii si Retetele lunii

DUBLU CONCURS CULINAR: Bucatarul lunii si Retetele lunii

Dragi prieteni ai Reteteculinare.ro,

Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a dublului concurs lunar marca Reteteculinare! Retetele voastre vor fi, din nou, rasplatite cu TREI PREMII grozave pentru bucatarie:

DOUA retete vor fi premiate ca "Retetele Lunii", iar o reteta si autorul sau autoarea sa vor castiga ravnitul titlu "Bucatarul Lunii".

Intre 12 martie si 14 aprilie va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii.

Concurs nr. 1 - Fii BUCATARUL LUNII!

Propune una sau mai multe retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni!

PREMIU

Masina de paine Philips, 12 programe


Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea imbinarii ingredientelor.

!!! Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".


Concurs nr. 2 - RETETELE LUNII MARTIE

PREMII

Inscrie in concurs retete cu tema "Rețete tradiționale de post" si poti castiga unul dintre cele doua frumoase si utile premii:

1.Cratita fonta 21cm/2,8 l Vitesse + manusa antitermica


2. Cratita Tefal Natural Ceramic 24 cm, Capac


*** Fotografiile premiilor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista diferente intre aspectul produselor oferite ca premii si fotografii.


Cum participi la concursul "Retetele lunii"?

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro una sau mai multe RETETE TRADITIONALE DE POST (tema lunii).

!!! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Retetele Lunii vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu (Cratita fonta 21cm/2,8 l Vitesse + manusa antitermica) va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu (Cratita Tefal Natural Ceramic 24 cm, Capac), retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

***************************************************
O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.
Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.
***************************************************
Cei trei castigatori, unul al sectiunii "Bucatarul Lunii MARTIE" si doi ai sectiunii "Reteta Lunii MARTEI" vor fi anuntati pe 16 aprilie 2019.

Mult succes, dragi prieteni!

Cu drag,
Echipa RC

******************************************

16 aprilie 2019


ANUNTAREA CASTIGATORILOR


Dragi membri ai comunitatii reteteculinare.ro, in primul rand, dorim sa va multumim pentru toate retetele frumoase cu care ati participat la acest concurs. Toate retetele ne-au starnit pofta si entuziasmul si va felicitam pentru talentul si bunul gust culinar.


Dintre retetele cu care ati participat la fiecare dintre cele doua categorii de concurs si care au respectat tema, avem placerea sa anuntam pe cele castigatoare:


BUCATARUL LUNII 

Gnochi cu fructe de mare si somon



RETETA LUNII

Sarmale de post cu ciuperci

RETETA LUNII

Cozonac cu halva/ rahat



Felicitari castigatorilor pentru retetele frumoase cu care au participat si multumiri tuturor celor care s-au inscris la concursul culinar!


Ramaneti aproape de www.reteteculinare.ro pentru retete utile, concursuri si surprize la fel de frumoase!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
2
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
3
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
4
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.