DUBLU CONCURS CULINAR: Bucatarul lunii Noiembrie si Retetele lunii Noiembrie

(0)

2017-11-08 17:24:27

Dragii nostri,

Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a frumosului dublu concurs lunar Reteteculinare.ro!

Retetele voastre vor fi rasplatite cu TREI PREMII frumoase pentru bucatarie, insa concursul e intai de toate o ocazie excelenta de a va arata talentul si priceperea voastre in bucatarie.

Intre 8 noiembrie si 10 decembrie va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii.

Asa cum v-am obisnuit, avem o sectiune cu tema libera (Concursul Bucatarul Lunii Noimebrie) si una cu o tema specifica lunii (Concursul Retetele Lunii Noiembrie). Tema acestei luni este: "RETETE DE POST"


Concursul nr. 1 - Fii BUCATARUL LUNII!

Propune cel putin o reteta cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema!

Poti castiga o foarte utila si de foarte buna calitate Oala 26 cm/11 l - KitchenCraft


Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii NOIEMBRIE" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea retetei.

!!! Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii", inscrieti retetele in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".


2. Concursul nr. 2 - Propune RETETA LUNII NOIEMBRIE si castiga unul dintre cele doua premii:

Inscrie in concurs cel putin o reteta cu tema "RETETE DE POST" si castiga unul dintre cele doua premii de mare ajutor in bucataria ta:

*** Toaster 2 Slices Brushed Inox Breville ***


sau

*** So Intensive cratita cu capac 24cm Tefal ***

Cum participi la concursul "Retetele lunii"?
Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro, cel putin o reteta cu legume de sezon (tema lunii).

!!! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".


Retetele Lunii NOIEMBRIE vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, aspectul preparatului final. In ordinea clasarii, primul premiu, Toaster 2 Slices Brushed Inox Breville, va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu, So Intensive cratita cu capac 24cm Tefal, retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

***************************************************

*** O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

*** Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

***************************************************

Cei trei castigatori - unul al sectiunii "Bucatarul Lunii NOIEMBRIE" si doi ai sectiunii "Retetele Lunii NOIEMBRIE" vor fi anuntati pe 12 decembrie 2017.

Mult succes, dragi prieteni si Reteteculinare.ro!

Cu drag,

Echipa RC