Curăţăm cartofii, îi feliem şi le dăm un clocot.
Spălăm morcovul , îl curăţăm şi-l dăm prin răzătoare. Tăiem mărunt ciupercile, ceapa şi dovlecelul , apoi le călim câteva minute cu o lingură de ulei. Condimentăm după gust. După ce oprim focul, adăugăm mărarul tocat şi amestecăm.
Pregătim un vas (potrivit pentru cuptor) în care aşezăm un strat de cartofi, apoi un strat de legume şi la final un strat de cartofi.
Dăm tava la cuptor, pentru aproximativ 30-40 minute. Când se rumenesc cartofii, scoatem tava. Lăsăm puţin să se răcorească, apoi porţionăm.
Presărăm puţin pătrunjel proaspăt tocat şi servim.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii