Tagliatelle cu piept de pui si curry

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti pui
  • 300g ciuperci
  • 2 ardei kapia
  • 100g masline
  • 400g smantana
  • 1 lingura faina
  • 400g tagliatelle
  • 50g ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce 2 lingurite
  • curry 1 lingurita
  • cascaval

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii si se pune intr-o tigaie inalta la prajit cu putin ulei.Ciupercile si ardeii kapia se curata,se spala si se taie bucatele.Se aduga ciupercile peste pieptul de pui.Cand ciupercile nu mai lasa apa se adauga ardeiul kapia.
Intre timp intr-un castron se pune smantana,faina,boiaua de ardei si curry-ul si se amesteca bine.
Cand pieptul,ciupercile si ardeiul s-au prajit se adauga maslinele intregi,sarea si piperul, iar apoi amestecul de smantana amestecandu-se incontinnu pana se ingroasa putin(aprox.5 minute).
Separat se fierb tagliatelelle.
Se aseaza intr-un vas termorezistent tagliatelelle fierte peste care se toarna amestecul obtinut se rade cascaval si se introduc la cuptor 20 minute.
Se servesc calde.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.