Spaghete cu Piept de Pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g spaghete (sau orice tip de paste)
  • 200 g piept de pui
  • un morcov mai mare
  • o ceapa
  • sos de rosii (bulion)
  • piper
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se fierb pastele. Intre timp se se pune carnea, taiata in bucatele mici, intr-o tigaie la foc potrivit. Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razuitoare si se pun toate peste carne si lasa la foc potrivit timp de aproximativ 10 minute (sau pana cand au fiert ceapa si morcovul). Dupa care se pune sosul de rosii.

Cand toate sunt gata se pune sosul peste spaghete si putin parmezan.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.