Spaghete cu Fasole si cu Caizer

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g spaghete
  • 200g fasole
  • 100g de cartofi
  • 100g telina tulpina
  • 50g ceapa
  • 50g caizer
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 rosii
  • 1,5 litri de supa
  • 1 catel de usturoi
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se taie usturoiul si ceapa, se caleste cu uleiul de masline, se adauga caizerul julienne si prajite bine. Adaugati fasolea si supa timp de 30 min.

Apoi adaugati si sare. Taiati julienne cartofii, telina; apoi le scoateti din apa fiarta si adaugatile in supa, dupa aceea adaugati si spaghetele.
Se serveste cu rosiile decojite si taiate marunt.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.