Salata de Paste Tricolore

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr paste tricolore (cu vegetale)
  • 250 gr telemea vaca
  • conserva de ton in ulei de masline (200gr )
  • conserva de sunca de porc sau de curcan (dupa preferinta)
  • 4 oua fierte
  • masline negre fara sambure
  • sare (optional)

Mod de preparare

Mai intai se fieb pastele, in apa cu sare, o lingura de ulei de masline si o lingurita de vegeta. Pastele se fierb timpul recomendat de fabricator.

Se scurg bine, le punem intru-un bol si adaugam tonul, sunca taiata cubulete, branza telemea taiata tot cubulete, maslinele taiate felii, ouale taiate feli, amestecam bine si gata pentru servire.
Aceasta salata de paste poate fi servita atat calda cat si rece. Eu o recomand calda. Sper sa fie pe placul vostru.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.