Macaroanele se fierb in apa cu sare, se pun intr-o strecuratoare de paste fainoase, se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie bucati cu lungimea de 3-4 cm. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare, se scurg si se taie cubulete. Fasolea verde se taie in bucati, iar parizerul, gogosarii si castravetii se taie cuburi. Mazarea verde se scurge de zeama si se clateste cu apa rece. Se amesteca totul, se adauga maioneza dietetica, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.