Paste Bologneze

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 gogosari
  • 2 catei de usturoi
  • 1 canita ulei
  • parmezan
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • sos de rosii

Mod de preparare

Se toaca ceapa marun se pune la calit, razuiti morcovul si il adaugati peste ceapa, apoi tocati gogosarii si ii puneti la calit, adaugati ulterior carnea tocata si o caliti putin, adaugati sucul de rosii. Acoperiti tigaia si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 45 min (amestecand din cand in cand ca sa nu se afume).

Adaugati apoi cateii de usturoi tocati, patrunjelul tocat marunt si o parte din parmezan si lasati sa fiarba pentru inca 15 minute, de data asta fara capac si amestecand din cand in cand.

Intre timp fierbeti pastele.

Cand pastele sunt fierte le asezati pe farfurie, adaugati sosul obtinut si presarati parmezan.

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Salata in Mantie de Iaurt

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata, portocale si nuci pentru o dubla aniversare

Nicio zi fara ciocolata! Am facut acest tort cu multaaa ciocolata deoarece ne place la toti din familie ciocolata si daca...

Tort de ciocolata, portocale si nuci pentru o dubla aniversare
Culinar.RO

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure