Lasagna cu Pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un pachet foi de lasagna
  • un piept de pui dezosat
  • 150 ml suc de rosii
  • 300 g cas de oi sarat
  • 6 oua mari
  • 300 gr smantana
  • 2-3 rosii de gradina
  • ardei grasi (rosu si verde) cateva cepe albe
  • cateva frunze de busuioc verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Tocam ardeii, rosiile si ceapa.
Calim legumele pentru 10 minute aproximativ, adaugam sucul de rosii, condimentele si busuiocul tocat, continuand fierberea pentru 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecam cu grija si pastram vasul pe foc pana ce carnea se patrunde suficient.

Intr-o tava de cuptor, intindem pe rand, foi de lasagna, turnam jumatate de cantitate din ouale batute cu smantana, presaram branza rasa si adaugam pieptul de pui cu sucul de rosii. (Repetam operatiunea, asezand in straturi foi de lasagna, branza rasa, sosul de rosii cu pieptul de pui tocat).

Se coace la 160 de grade pentru 45-50 de minte.

Se serveste calda. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle pufoase

Chifle pufoase este o reteta simpla, pe care oricine o poate prepara acasa.

Chifle pufoase
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj