Se curata crapul de solzi, se indeparteaza maruntaiele, capul si spinii. Se taie in patru felii, pe care apoi se pune sare, iar restul se macina si se lasa intr-un vas. Se adauga ceapa maruntita si calita in oleca de ulei, ardeiul şi ardeii marinati taiati sub forma de cubulete.
Se condimenteaza cu sare şi piper. Se amesteca bine cu o lingura de lemn adaugand si cele doua oua crude. Feliile de carne de peste se asează pe o folie, se pune umplutura pregatita, apoi se ruleaza impachetandu-le strans in folie. Intr-o oală se pun spinii de peste, foile de dafin, piper si ceapa taiata marunt.
Ruladele de peşte, se fierbe aproximativ 30 de minute. Se lasa sa se raceasca in apa in care s-au fiert. Se serveste taiata felii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.