Intai de toate, se spala orezul in mai multe ape pana apa devine limpede, apoi se lasa in apa rece o ora.
File-ul de peste (pangasius) se cresteaza putin, se lasa la scurs pe un servet de bucatarie, cat timp preparam sosuletul. Acesta se prepara simplu, din oua batute cu o lingura faina si condimente pt peste.
Se ia apoi fiecare bucata de peste, se trece prin faina, apoi prin sosulet, apoi se arunca direct in tigaia cu ulei incins, dar la foc mic. Bucatile se scot pe un platou cu servet de bucatarie, sa se absoarba excesul de ulei.
Garnitura se face simplu: se caleste o ceapa tocata marunt, dupa aurirea acesteia se pune o lingurita bulion, apoi se pune orezul + apa cat sa-l acopere. Se mesteca mereu, ca altfel se lipeste de cratita. Se adauga apa din cand in cand, pana la inmuierea orezului. Si, bineinteles, la sfarsit, se pune maggy, dupa gustul fiecaruia.
Pestele se serveste langa orez si, obligatoriu, cu lamaie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.