Ardei copti umpluti cu ton si cangrejo

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - ardei copti,
  • - ton de la conserva (poate fi orice fel de peste- dupa gustul fiecaruia),
  • - carne de cangrejo ( rac),
  • - masline tocate,
  • - marar,
  • - cui ii place, un pic de piper (sare nu este nevoie ca sunt malinele putin sarate)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii copti. Pentru cei care nu au probleme cu stomacul se poate pune putina ceapa tocata foarte fin.

Se poate consuma ca apertiv sau garnitura la peste la gratar.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.