Salata de Beouff I

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 600 gr
  • morcovi 300 gr
  • oua 3 buc
  • castraveti 200 gr
  • gogosari 200 gr
  • mazare 150 gr
  • carne slaba sau piept de pui 500 gr
  • lamaie una
  • musttar 200 gr
  • ulei 200 ml
  • sare telina 200 gr
  • patrunjel radacina 100 gr
  • pastarnac 100 gr
  • hrean 100 gr
  • lamai 2 buc

Mod de preparare

Punem la fiert intr un vas cartofii cu morcovii si ouale. In alt vas punem si fierbem carnea, iar in al treilea vas clocotim 5 min mazarea daca este cazul. Taiem castravetii si gogosarii.

Dam prin razatoarea fina telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si hreanul dupa care stoarcem o lamaie peste sa nu oxideze. Luam ouale de la fiert si din galbenusul lor cu mustar si ulei facem maioneza.

Dam si legumele la racit, le curatam de coaja si taiem xca pentru salata. Carnea fiarta si racita o taiem cubulete mici. Intr un vas mare punem totul, legumele si carnea, inca trei linguri bune de mustar, saram dupa caz si venim si cu maioneza.

Amestecam si asezam in platouri.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.