Punem la fiert intr un vas cartofii cu morcovii si ouale. In alt vas punem si fierbem carnea, iar in al treilea vas clocotim 5 min mazarea daca este cazul. Taiem castravetii si gogosarii.
Dam prin razatoarea fina telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si hreanul dupa care stoarcem o lamaie peste sa nu oxideze. Luam ouale de la fiert si din galbenusul lor cu mustar si ulei facem maioneza.
Dam si legumele la racit, le curatam de coaja si taiem xca pentru salata. Carnea fiarta si racita o taiem cubulete mici. Intr un vas mare punem totul, legumele si carnea, inca trei linguri bune de mustar, saram dupa caz si venim si cu maioneza.
Amestecam si asezam in platouri.
Pentru pachetelul vesel
Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosiiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj