Pranz Rapid, Delicios si Colorat

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru orezul cu mazare si omleta:
  • o cana orez
  • o cana de mazare proaspata sau congelata (cum am folosit eu)
  • 2 oua pentru omleta
  • o lingura ulei masline
  • sare
  • piper dupa gust
  • Snitele:
  • un piept de pui taiat felii subtiri
  • un ou batut cu putina sare
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei floarea soarelui pentru prajit snitelele
  • Pentru salata
  • salata verde
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate argei gras galben
  • un castravete mic
  • 2 rosii
  • ulei masline si otet balsamic
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert orezul cu mazarea si un praf de sare.

Cat fierb, se face omleta; se bat ouale cu putina sare si piper, Intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei de masline si se face omleta amestecand continuu ca sa iasa o omleta maruntita.

Se scurg orezul si mazarea de apa si se amesteca cu omleta. Se potriveste de sare si piper, eu am mai adaugat un pic de otet balsamic.

Snitelele: am taiat felii subtiri pieptul de pui. Se asezoneaza cu sare si piper.

Intr-un castronel am pus oul batut cu putina, in altul am pus faina.

Se pune uleiul de floarea soarelui la incins.

Se trece pieptul de pui prin faina, ou, faina si apoi se pune in tigaie la prajit.

Se serveste cu un pahar de vin rece sau o bere rece, dupa preferinte.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj