Se framanta foarte bine aluatul cu toate ingredientele, apoi se intinde o foaie cu sucitorul, pe planseta presarata cu faina.
Eu aluatul l-am imparti in doua: o parte am facut ruladele si cu cealalta am facut pastele ,un fel de -Gnocchi-
Se taie foaia in patrate, iar pe fiecare patrat se pune umplutura,apoi se ruleaza. Se pot unge cu ou si presara cu mac sau susan(eu asa am facut).
Se aseaza ruladele intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor, la foc potrivit 30-35min.
Noi le-am servit cu ardei copti si sos de hrean(samantana+iaurt+hrean).
Se pot servi ca fel principal, cu diferite garnituri si asezonate cu sosuri , sau pot fi taiate rondele puse pe o scobitoare cu o mslina si o bucatica de ardei gras.
O salata foarte potrivita pentru o cina usoara. Mai ales ca duminica la amiaza am servit mancare mai consistenta....
Salata cu burata, mozzarella si rosiiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj