Gogosari Umpluti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cca 15 gogosari marime medie
  • 500g carne tocata (amestec porc si vitel)
  • 100g orez
  • o ceapa mica tocata si calita in 2-3 linguri de ulei
  • 2 lingurite boia dulce
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 ou
  • sare
  • condimente pt sarmale

Mod de preparare

Se spala gogosarii, se taie un capac pt a scoate codita si se scot samburii.
Am calit ceapa, am pus peste ea boiaua, orezul, amestecand mereu, apoi pasta de rosii. Nu am pus piper, caci gogosarii au fost picanti.

Am pus acest amestec peste carne, am pus oul sare si 2 linguri de condiment pt. sarmale.

Am umplut gogosarii si i-am pus fiecaruia cate o felie subtire de rosie deasupra. Peste ei am pus apa, 2 linguri de ulei si o lingurita de vegeta.

I-am pus la cuptor pana cand a scazut apa.
Nu le-am facut sos.
Se mananca cu smantana.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...