Gogosari Umpluti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cca 15 gogosari marime medie
  • 500g carne tocata (amestec porc si vitel)
  • 100g orez
  • o ceapa mica tocata si calita in 2-3 linguri de ulei
  • 2 lingurite boia dulce
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 ou
  • sare
  • condimente pt sarmale

Mod de preparare

Se spala gogosarii, se taie un capac pt a scoate codita si se scot samburii.
Am calit ceapa, am pus peste ea boiaua, orezul, amestecand mereu, apoi pasta de rosii. Nu am pus piper, caci gogosarii au fost picanti.

Am pus acest amestec peste carne, am pus oul sare si 2 linguri de condiment pt. sarmale.

Am umplut gogosarii si i-am pus fiecaruia cate o felie subtire de rosie deasupra. Peste ei am pus apa, 2 linguri de ulei si o lingurita de vegeta.

I-am pus la cuptor pana cand a scazut apa.
Nu le-am facut sos.
Se mananca cu smantana.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.