Evantai din carne de porc cu legume

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1,4 kg pulpa de porc
  • 1 ardei gras (181 g)
  • 1 ardei Kapia (105 g)
  • 1 vanata (374 g)
  • 1 dovlecel (300 g)
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin ulei pentru calit legumele
  • putin unt pentru uns tava
  • 300 ml suc de rosii
  • circa 200 ml apa
  • 1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper.
Legumele se spala.
Ardeiului i se scot cotorul si semintele.
Se taie rondele toate legumele, se dau cu sare si piper si se calesc in ulei, pe rand.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Carnea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se pun legumele printre feliile ei. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor.
Dupa ce se patrund legumele si carnea, se adauga sucul de rosii, apa si patrunjelul (spalat si tocat). Se introduce tava din nou la cuptor pentru inca 10-15 minute, fara a fi acoperita cu ceva.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada din carne tocata cu legume

E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...

Aperitiv rulada din carne tocata cu legume
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti