Evantai din carne de porc cu legume

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1,4 kg pulpa de porc
  • 1 ardei gras (181 g)
  • 1 ardei Kapia (105 g)
  • 1 vanata (374 g)
  • 1 dovlecel (300 g)
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin ulei pentru calit legumele
  • putin unt pentru uns tava
  • 300 ml suc de rosii
  • circa 200 ml apa
  • 1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper.
Legumele se spala.
Ardeiului i se scot cotorul si semintele.
Se taie rondele toate legumele, se dau cu sare si piper si se calesc in ulei, pe rand.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Carnea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se pun legumele printre feliile ei. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor.
Dupa ce se patrund legumele si carnea, se adauga sucul de rosii, apa si patrunjelul (spalat si tocat). Se introduce tava din nou la cuptor pentru inca 10-15 minute, fara a fi acoperita cu ceva.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa