Facem compozitia din carnea tocata si restul de ingrediente, mai putin ardeii pe care-i spalam bine i i taiem la jumatate.
Umplem ardei cu, compozitia de mai sus, ii asezam in tava, dar inainte in tava vom pune uleiu.
Asezam ardei si vom pune sucul de rosii peste ei si in tava si apa.
Dam totul la cuptor, dar mai intai acoperim totul cu folie de aluminiu, ca sa-si lase zeama si sa se coaca mai bine, dam la foc bine incins.
Pe la jumatatea copturii scoatem folia si-i lasam sa se coaca fara, ca sa se rumeneasca frumos.
Cand sunt aproape gata scoatem tava din cuptor si asezam feliile de mozzarella peste ardei, mai dam la cuptor doar cat sa se topeasca branza.
Se servesc calzi.
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti