Ardei umplut cu carne de porc si morcov

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 11 buc ardei gras
  • - carne tocata
  • - orez
  • - 1 morcov
  • - 2 oua
  • - patrunjel si marar
  • - sare si piper
  • - pasta de rosii
  • - 1 lingurita faina
  • - 1 lingurita zahar
  • -3 sau 4 linguri de ulei
  • - 2 rosii pentru capacele ardeilor

Mod de preparare

Am spalat si curatat de seminte ardeii.
Am calit in putin ulei si apa - ceapa si morcovul.
Am luat cratita de pe foc si am adaugat orezul spalat, carnea, verdeata tocata, cele doua oua, sare si piper.
Am amestecat bine totul.
Am umplut ardeii.
Desi nu era cazul, am pus capacele din rosii :)
Am turnat apa fierbinte si i-am pus la fiert. Intre timp m-am ocupat de sosul format din pasta de rosii, faina, apa si zahar. Cand ardeii au fost aproape fierti, am adaugat sosul in oala si am mai lasat sa fiarba aproximativ 10 minute la foc foarte mic.

Cu smantana sau nu, cu ardei iute sau nu - sunt foarte gustosi.
Eu ii prefer cu ardei iute :)

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinate

Am găsit rătăcite prin frigider legumele acestea delicioase de toamnă, dar care se găsesc și acum din plin în piețele...

Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinate
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj