Se fierb pulpele in apa cu sare, piper boabe, usturoi, foaie dafin.
Se scot si se scoate pielita de pe ele.
Preparam baitul(sa zic asa) in felul urmator : taiem ardeii iuti felii(eu am folosit ardei iuti de la borcan pusi in otet cu sare),amestecam cu uleiul, mierea ,piperul si sarea si otetul. Tavalim pulpele depielitate prin aceasta compozitie pe toate partile si apoi le asezam pe toate in acest bait si le lasam cca. 1-2 ore la rece.
Le scoatem pe urma una cate una si le dam prin faina , ou , cocos sau susan si le prajim in ulei abundent.
Se servesc cu cartofi prajiti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa