Muschi de porc cu pere si sos de portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de porc,
  • pere
  • piper, sare
  • ceapa
  • supa
  • amidon
  • portocala
  • sos de soia
  • menta
  • zahar
  • lamaie
  • orez
  • morcov
  • ulei
  • ardei gras
  • sare

Mod de preparare

Se taie trei transe de muschi de porc 150gr, se condimenteaza sare si piper, impreuna cu trei sferturi de pere 30gr. Se trage in unt pana se rumeneste muschiul pe ambele parti la foc potrivit.

Separat se face sosul de portocale: putina ceapa calita , 20 gr. miez de portocala taiata cubulete, soia , piper, zahar, menta taiata marunt, putina zeama lamaie si se leaga cu putin amidon.

Se serveste cu garnitura de pilaf de orez: ceapa , morcov, ardei gras, vegeta, patrunjel.
Se aseaza in farfurie o transa de muschi, una de para cu un capat suprapus tip piramida si se aduga sosul peste , iar apoi garnitura, o cupa de pilaf de orez.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Saratele cu mix de branzeturi

Ceva de rontait refuzati? Eu cred ca nu, la cat sunt de fragede si bune..

Saratele cu mix de branzeturi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj