Cordon Bleu Exotic

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui
  • curcan felii subtiri de sunca presata
  • bastonase de cascaval
  • felii de ananas proaspat
  • fasii de ardei iute
  • sare
  • piper dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Taiem cotletul in felii mai grosute, si le batem subtiri (intre pungi astfel nu stropim in jur si nici carnea nu se rupe), se sareaza, se pipereaza.

Pe felia de carne asezam o felie de sunca, una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas si o fasie de ardei iute. Rulam carnea, capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina, ou, pesmet si le prajim pana devin aurii.

Le servim cu garnitura de cartofi pai.

Pofta Buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.