Cordon Bleu Exotic

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui
  • curcan felii subtiri de sunca presata
  • bastonase de cascaval
  • felii de ananas proaspat
  • fasii de ardei iute
  • sare
  • piper dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Taiem cotletul in felii mai grosute, si le batem subtiri (intre pungi astfel nu stropim in jur si nici carnea nu se rupe), se sareaza, se pipereaza.

Pe felia de carne asezam o felie de sunca, una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas si o fasie de ardei iute. Rulam carnea, capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina, ou, pesmet si le prajim pana devin aurii.

Le servim cu garnitura de cartofi pai.

Pofta Buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu paste proaspete si mazare

Supa de pui cu paste proaspete si mazare
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj