Coasta de miel la cuptor

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 coaste de miel
  • 1 ceapă roşie
  • condimente pentru miel
  • vin roşu
  • 1 foaie de dafin
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Carnea o spălăm şi o ştergem cu şervete de hârtie.

O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale, apoi o punem în caserolă alături de ceapa tocată, usturoiul tocat, foaia de dafin,vin şi apă sau supă de legume.

Se dă caserola la frigider peste noapte,

Carnea marinată se pune într-un vas de yena cu ulei şi lăsăm la cuptor la foc mediu să se pătrundă bine şi să se rumenească frumos.

Eu am servit alături de sărmăluţe în foi de ştevie.

Poftă bună!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.