Supa de rosii cu busuioc, un preparat usor si aromat, perfect pentru zilele calde. Aceasta supa cremoasa, plina de savoare, este completata de busuioc proaspat si crutoane crocante. Ideala pentru un pranz rapid si sanatos!
Spala rosiile si taie-le in sferturi. Curata si toaca ceapa, morcovul, tija de telina si usturoiul. Incinge uleiul de masline intr-o oala si adauga ceapa, usturoiul, morcovul si telina. Lasa-le sa se caleasca pana devin moi, aproximativ 5-7 minute. Pune rosiile in oala si amesteca bine. Lasa-le sa fiarba la foc mic timp de 10 minute. Toarna supa de legume sau apa si adauga zaharul, sarea si piperul dupa gust. Lasa sa fiarba aproximativ 20-25 de minute. Foloseste un blender vertical pentru a pasa legumele pana cand obtii o supa cremoasa. Adauga frunzele de busuioc proaspat si mai fierbe 2-3 minute. Serveste supa fierbinte, eventual cu crutoane crocante pe deasupra.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraParca cateodata ne saturam de toate mancarurile, parca nu stim ce sa mai facem, dar va propun eu astazi o reteta de lasagana...
Reteta de lasagna de postNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii