Taiati ardeiul copt in fasii.
Decojiti rosiile si taiati-le cubulete. Puneti-le la foc mic impreuna cu zeama lasata si zaharul, amestecand ocazional pana ce rosiile sunt facute si zeama scazuta. La sfarsit condimentati cu sare, piper si oregano, dupa gust. Dati deoparte, incorporati fasiile de ardei, patrunjelul verde si lasati la racit, in frigider, cel putin 1 ora sa se patrunda aromele.
Serviti rece- simplu cu paine; sau cald- cu mamaliguta si mujdei; ori alaturi de salata de vinete, de cartofi, legume la gratar, chiftele sau carne fripta la gratar sau in cuptor, etc.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii