Sos Vinegreta

Postat pe: 05-02-2009
(4)

Ingrediente

100ml ulei
3-4 oua fierte
50 gr mustar
otet
1 legatura patrunjel verde
piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Ouale fierte si tocate marunt se amesteca bine cu ulei, patrunjel verde tocat, otet, piper, sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Vinegreta" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

djprometeu
•  07.02.2009 22:01:43

peste ca peste dar nu la toate...de exemplu la somon nu se preteaza, merge la crap, pastrav, salau. merge foarte bine la salate cu ingrediente foarte proaspete, scoate in evidenta aromele ingredientelor.

Leila
•  07.02.2009 21:46:09

la acest sos mai adaugam apa sau sifon ata cat sosul sa fie potrivit de legat .

Lucia sosul merge excelent la preparate din peste . La cantitatile amintite de Andrei recomand sa folosesti 1 lingura otet .

djprometeu
•  03.02.2009 19:21:16

sosul se poate folosi la salate, carne de porc, are otet va las pe voi sa experimentati

lucia_bp
•  03.02.2009 07:49:17

La ce preparate folosesti acest sos ?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Vinegreta