Ingrediente
● 100ml ulei |
● 3-4 oua fierte |
● 50 gr mustar |
● otet |
● 1 legatura patrunjel verde |
● piper si sare dupa gust |
Mod de preparare
Ouale fierte si tocate marunt se amesteca bine cu ulei, patrunjel verde tocat, otet, piper, sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos Vinegreta" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos Vinegreta" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Leila
• 07.02.2009 21:46:09
la acest sos mai adaugam apa sau sifon ata cat sosul sa fie potrivit de legat .
Lucia sosul merge excelent la preparate din peste . La cantitatile amintite de Andrei recomand sa folosesti 1 lingura otet .
djprometeu
• 03.02.2009 19:21:16
sosul se poate folosi la salate, carne de porc, are otet va las pe voi sa experimentati
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 07.02.2009 22:01:43
peste ca peste dar nu la toate...de exemplu la somon nu se preteaza, merge la crap, pastrav, salau. merge foarte bine la salate cu ingrediente foarte proaspete, scoate in evidenta aromele ingredientelor.