Sos Tartar

Complexitate
redusa
Sos Tartar

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 1/2 l sos:
  • 300 gr maioneza
  • 75 gr mustar clasic
  • 200 ml smantana( sau frisca)
  • 50 ml vin alb demisec
  • 50 ml zeama lamaie
  • 25 gr zahar praf
  • sare, piper alb dupa gust

Mod de preparare


Preparare:

Eu am facut maioneza din 3 galbenusuri la care am adaugat mustarul, smantana, vinul alb ,zeama de lamaie, zaharul pudra ( zahar puteti sa adaugati si mai mult daca vreti sosul mai dulceag ) sare si piper alb macinat . Am amestecat toate ingredientele si am obtinut sosul tartar.


Sosul se serveste la mancaruri cu peste, cu oua, la rosii umplute, etc.... .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)