Sos Tartar

Complexitate
redusa
Sos Tartar

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 1/2 l sos:
  • 300 gr maioneza
  • 75 gr mustar clasic
  • 200 ml smantana( sau frisca)
  • 50 ml vin alb demisec
  • 50 ml zeama lamaie
  • 25 gr zahar praf
  • sare, piper alb dupa gust

Mod de preparare


Preparare:

Eu am facut maioneza din 3 galbenusuri la care am adaugat mustarul, smantana, vinul alb ,zeama de lamaie, zaharul pudra ( zahar puteti sa adaugati si mai mult daca vreti sosul mai dulceag ) sare si piper alb macinat . Am amestecat toate ingredientele si am obtinut sosul tartar.


Sosul se serveste la mancaruri cu peste, cu oua, la rosii umplute, etc.... .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa