Sos Tartar

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Ingrediente pentru 1/2 l sos:
300 gr maioneza
75 gr mustar clasic
200 ml smantana( sau frisca)
50 ml vin alb demisec
50 ml zeama lamaie
25 gr zahar praf
sare, piper alb dupa gust

Mod de preparare


Preparare:

Eu am facut maioneza din 3 galbenusuri la care am adaugat mustarul, smantana, vinul alb ,zeama de lamaie, zaharul pudra ( zahar puteti sa adaugati si mai mult daca vreti sosul mai dulceag ) sare si piper alb macinat . Am amestecat toate ingredientele si am obtinut sosul tartar.


Sosul se serveste la mancaruri cu peste, cu oua, la rosii umplute, etc.... .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Tartar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

polistul
•  17.10.2010 09:26:59

e delicios

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Tartar