Se pune untul la topit intr-o craticioara, apoi adaugi bulionul diluat, boabele de mustar si lasi sa fiarba 5-7 min, la foc potrivit.
Separat omogenizezi energic, smantana cu faina (avand griza sa nu se faca cocoloase) si torni peste bulion, amestecand, pana se ingroasa.
Iei vasul de pe foc, adaugi tarhonul tocat, amesteci, acoperi cu un capac si lasi 10 min. sa stea, sa se patrunda aromele.
Se serveste cu carne de vita sau miel.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaFiindca ma cuprins un dor mare de Laurici,am incercat aceasta reteta a ei,nici nu stiu ce mai pot spune,cuvinte nu prea...
Prajitura cu foi din bulionDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii