Se pune untul la topit intr-o craticioara, apoi adaugi bulionul diluat, boabele de mustar si lasi sa fiarba 5-7 min, la foc potrivit.
Separat omogenizezi energic, smantana cu faina (avand griza sa nu se faca cocoloase) si torni peste bulion, amestecand, pana se ingroasa.
Iei vasul de pe foc, adaugi tarhonul tocat, amesteci, acoperi cu un capac si lasi 10 min. sa stea, sa se patrunda aromele.
Se serveste cu carne de vita sau miel.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii