Sos Scordolea

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200ml ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 200gr miez de nuca
  • 200gr miez de franzela
  • 1 lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se adauga miezul de franzela inmuiat in lapte si bine stors, apoi miezul de nuca macinat.
Se amesteca si, la fel ca la maioneza, se adauga putin ulei.
Se potriveste sosul la gust cu zeama de lamaie, piper si sare. Sosul trebuie sa fie legat ca o maioneza.
Se serveste la oua fierte sau ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc