Sos Scordolea

Postat pe: 05-02-2009
(3)

Ingrediente

200ml ulei
1 capatana usturoi
200gr miez de nuca
200gr miez de franzela
1 lamaie
piper
sare

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se adauga miezul de franzela inmuiat in lapte si bine stors, apoi miezul de nuca macinat.
Se amesteca si, la fel ca la maioneza, se adauga putin ulei.
Se potriveste sosul la gust cu zeama de lamaie, piper si sare. Sosul trebuie sa fie legat ca o maioneza.
Se serveste la oua fierte sau ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Scordolea" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

djprometeu
•  07.02.2009 21:43:13

peste, raci, cotlet de porc, fructe de mare...da ai dreptate leila. eu folosesc des acest sos. e foarte bun.

Leila
•  07.02.2009 21:41:09

Dupa Nicolae Olexiuc acest sos se foloseste la preparate de peste si raci .

lucia_bp
•  03.02.2009 07:51:28

Sunt fan al sosurilor care pun in valoare mancarea !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Scordolea