Sos Romanesc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20-25 g faina
  • 1 lingura de ceapa rasa fin
  • 2-3 linguri ulei
  • 1/4 l de lapte
  • patrunjel
  • telina
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

-faina se prajeste la foc mic amestecand mereu pana cand se rumeneste si capata culoare maro deschis
-se ia tigaia de pe foc si se adauga ceapa si ulei si se amesteca 1 min
-se stinge cu suc de rosii
-se pune iar la foc si se amesteca sa nu se faca cocolosi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc