Sos romanesc

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

20-25 g faina
o lingurita de ceapa rasa fin
2-3 linguri ulei
1/4 l suc rosii
completata cu 1/4 l apa
patrunjel
telina
marar
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecind mereu, pina cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a fost pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos romanesc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos romanesc