Sos picant-racoros de iaurt

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

200 ml iaurt natural, de buna calitate
100 ml smantana
3 linguri patrunjel verde,tocat fin
2 catei de usturoi,trecuti prin presa
1 lingurita zahar
100-150 g branza de vaci,paserata
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Intr-un bol se amesteca iaurtul,smantana,branza de vaci,zaharul,patrunjelul si se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust.
Se da la rece,in frigider,cel putin 30 min,sa se patrunda aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos picant-racoros de iaurt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos picant-racoros de iaurt