Sos Pesto

Complexitate
redusa
Sos Pesto

Ingrediente

  • 1 legatura de busuioc proaspat
  • 200 g parmesan
  • 1/2 legatura de patrunjel proaspat
  • 3-4 linguri seminte de pin
  • piper dupa gust
  • 4 cuburi de usturoi (5 catei)
  • 4-5 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Toate ingredientele de mai sus, se pun intr-un blender si se amesteca pana cand se formeaza o pasta. Uleiul sa nu se puna tot de la inceput, el se adauga cate o lingura odata. Daca sosul obtinut este prea sec, se mai poate pune inca o lingura de ulei si se mai pulseaza de cateva ori robotul.

Sosul se foloseste ca baza la multe mancaruri pe baza de paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc