Pui intr-o tigaie ulei la incins, pana se incinge toci usturoiul. Cand uleiul este incins pui usturoiul, dupa aceea invarti in el 5 minute. Pui sosul de tomate, dupa ce ai pus sosul invarti inca 5 minute. Dupa ce ai terminat de invartit 5 min.
Pui busuiocul, cimbrul, rozmarinul si piperul si amesteci. Îl lasi 15 min. Pe foc si mai invarti din cand in cand in el. când sosul este gata poti sa il pui peste paste.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii