Pui intr-o tigaie ulei la incins, pana se incinge toci usturoiul. Cand uleiul este incins pui usturoiul, dupa aceea invarti in el 5 minute. Pui sosul de tomate, dupa ce ai pus sosul invarti inca 5 minute. Dupa ce ai terminat de invartit 5 min.
Pui busuiocul, cimbrul, rozmarinul si piperul si amesteci. Îl lasi 15 min. Pe foc si mai invarti din cand in cand in el. când sosul este gata poti sa il pui peste paste.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii