Sos pentru Paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei
  • 3 buc usturoi verde
  • sos de tomate
  • cimbru
  • busuioc
  • rozmarin
  • 1/2 linguriţă piper

Mod de preparare

Pui intr-o tigaie ulei la incins, pana se incinge toci usturoiul. Cand uleiul este incins pui usturoiul, dupa aceea invarti in el 5 minute. Pui sosul de tomate, dupa ce ai pus sosul invarti inca 5 minute. Dupa ce ai terminat de invartit 5 min.

Pui busuiocul, cimbrul, rozmarinul si piperul si amesteci. Îl lasi 15 min. Pe foc si mai invarti din cand in cand in el. când sosul este gata poti sa il pui peste paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
3
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Pilaf cu praz si masline
Bucataras.RO

Pilaf cu praz si masline

Dacă tot am trecut la colorate și de post, mai aduc o rețetă tare faină! Spor și poftă bună! 

Pilaf cu praz si masline
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Dobos (mic)
Gustos.RO

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)