Intr-o tigaie se pune untul si branza gorgonzola taiata cubulete. Tigaia se pune la foc mic si se amesteca continuu, pana cand aceste doua ingrediente se topesc. Dupa ce acestea s-au omogenizat se adauga smantana (amestecand continuu) si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Acest sos se serveste cald. Eu l-am servit alaturi de o friptura de curcan umpluta cu cascaval.
Dar se poate servi la orice friptura.
Pofta buna!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara,,aluaturi de casa,, Am găsit această reţetă pe net. Sunt un pic migăloase, dar merită efortul.
Desert gogosi crocante cu siropEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii