Sos frantuzesc

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

125 gr smintina
1 lingura rasa faina
2 galbenusuri
50 gr unt de sardele
sare
piper
zeama de lamiie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smintina impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 gr. unt amestecat cu o lingurita pasta de ansoa si un galbenus fiert trecut prin sita). Se bate totul pina se ingroasa sosul, se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos frantuzesc" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos frantuzesc