Sos frantuzesc

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

125 gr smintina
1 lingura rasa faina
2 galbenusuri
50 gr unt de sardele
sare
piper
zeama de lamiie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smintina impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 gr. unt amestecat cu o lingurita pasta de ansoa si un galbenus fiert trecut prin sita). Se bate totul pina se ingroasa sosul, se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos frantuzesc" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos frantuzesc