Sos frantuzesc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr smintina
  • 1 lingura rasa faina
  • 2 galbenusuri
  • 50 gr unt de sardele
  • sare
  • piper
  • zeama de lamiie

Mod de preparare

Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smintina impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 gr. unt amestecat cu o lingurita pasta de ansoa si un galbenus fiert trecut prin sita). Se bate totul pina se ingroasa sosul, se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)