Maioneza poate fi preparata de noi sau daca timpul ne preseaza,putem folosi sos de maioneza,din comert.
Verdeata,dupa preferinta,se toaca foarte marunt.
Se omogenizeaza bine maioneza,verdeata si se condimenteaza,dupa gust.
Se pune sosul de verdeata la rece(de preferat in frigider),cel putin 30 min,ca sa se amestece aromele.
Acest sos are multiple intrebuintari.
In cazul meu l-am folosit langa o reteta trecuta in Cartea de Bucate "Aperitiv cu oua pane "
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii