Maioneza poate fi preparata de noi sau daca timpul ne preseaza,putem folosi sos de maioneza,din comert.
Verdeata,dupa preferinta,se toaca foarte marunt.
Se omogenizeaza bine maioneza,verdeata si se condimenteaza,dupa gust.
Se pune sosul de verdeata la rece(de preferat in frigider),cel putin 30 min,ca sa se amestece aromele.
Acest sos are multiple intrebuintari.
In cazul meu l-am folosit langa o reteta trecuta in Cartea de Bucate "Aperitiv cu oua pane "
Când am văzut la Merișor, NEGRESA INSIROPATA CU CREMA DE GALBENUSURI SI CAFEA, nu am putut rezista tentației!
Negresă a la MerișorInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii