Galbenusurile se amesteca bine cu usturoiul (trecut prin storcatorul de usturoi) dupa care se adauga treptat ulei in firicel subtire, la fel ca la maioneza. Atentie: Se amesteca intr-o singura parte pentru a nu se taia!
Aceasta compozitie este gata atunci cand se da dupa lingura.
Cand s-a format maioneza se adauga treptat smantana. Se omogenizeaza bine sosul, dupa care se adauga sare dupa gust.
Se serveste la carnea de pui, de porc, la peste... in functie de preferintele fiecaruia.
Eu am servit acest sos cu Peste in crusta de susan
Pofta buna!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii