Sos de Usturoi cu Maioneza

Complexitate
redusa
Sos de Usturoi cu Maioneza

Ingrediente

  • o capatana de usturoi mai mare
  • doua galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • ulei pentru maioneza
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca bine cu usturoiul (trecut prin storcatorul de usturoi) dupa care se adauga treptat ulei in firicel subtire, la fel ca la maioneza. Atentie: Se amesteca intr-o singura parte pentru a nu se taia!

Aceasta compozitie este gata atunci cand se da dupa lingura.

Cand s-a format maioneza se adauga treptat smantana. Se omogenizeaza bine sosul, dupa care se adauga sare dupa gust.

Se serveste la carnea de pui, de porc, la peste... in functie de preferintele fiecaruia.
Eu am servit acest sos cu Peste in crusta de susan

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura cu Mac si Ness
4
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina
Bucataras.RO

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina

  Va aduc o reteta de paine cu o tehnica interesanta de a o prepara si cu un aluat aromat cu usturoi si verdeturi. Va...

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post