Pune-ti intr-o oala, cu diamertul mai mic si inalta, uleiul si usturoiul taiat in doua, caliti foarte putin. Dati focul foarte mic si turnati sucul de rosii in oala (atentie sa nu sara ulei), clatiti sticla cu putina apa (aproximativ 1/4 din volumul sticlei) si turnati-o si pe ea in oala.
Se pune sare si boia de ardei (in caz ca vrem ca sosul sa fie picant). Se amesteca bine si se fierbe la foc domol pentru 20-30 minute. Se recomanda ca oala sa fie acoperita partial, ca sa nu faceti toata bucataria de sos, dar in asa fel ca sa iasa aburul. Mestecati din 5 in 5 minute ca sa nu se arda.
Ca pizza sa iasa buna si ca la mama ei acasa, sosul se pune pe foaie primul apoi celelalte ingrediente, nicidecum sa nu puneti pizza la cuptor fara sos. In caz ca preferati mai adaugati inainte de servire sos.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii