Untul se pune la incins intr-o craticioara, se adauga faina si se lasa la foc mic, doar pana cand, se omogenizeaza.
Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit, adaugam galbenusul amestecat cu smantana si patrunjelul.
Punem apoi vasul pe foc sa se incalzeasca putin sosul, dar sa nu dea in clocot. Adaugam coaja si zeama de lamaie.
Sosul se foloseste la orice fel de peste alb, indiferent cum este pregatit.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBriosele cu fructe sunt o gustare minunata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!
Briose cu afine, prune, crocant de migdale si topping de frisca aromatizataDupa cum bine stiti, sunt fan paste. Sunt ideale pentru momentele in care ne dorim un desert rapid.
Paste cu sos de capsune si susanSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii