Sos de Patrunjel Pentru Peste Alb

Postat pe: 29-10-2008
(0)

Ingrediente

25 g unt
4 lingurite cu faina
4 linguri smantana
3 linguri patrunjel tocat marunt
1 galbenus
zeama si coaja de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Untul se pune la incins intr-o craticioara, se adauga faina si se lasa la foc mic, doar pana cand, se omogenizeaza.
Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit, adaugam galbenusul amestecat cu smantana si patrunjelul.

Punem apoi vasul pe foc sa se incalzeasca putin sosul, dar sa nu dea in clocot. Adaugam coaja si zeama de lamaie.
Sosul se foloseste la orice fel de peste alb, indiferent cum este pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Patrunjel Pentru Peste Alb" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Patrunjel Pentru Peste Alb