Sos de Patrunjel Pentru Peste Alb

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -25 g unt
  • -4 lingurite cu faina
  • -4 linguri smantana
  • -3 linguri patrunjel tocat marunt
  • -1 galbenus
  • -zeama si coaja de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Untul se pune la incins intr-o craticioara, se adauga faina si se lasa la foc mic, doar pana cand, se omogenizeaza.
Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit, adaugam galbenusul amestecat cu smantana si patrunjelul.

Punem apoi vasul pe foc sa se incalzeasca putin sosul, dar sa nu dea in clocot. Adaugam coaja si zeama de lamaie.
Sosul se foloseste la orice fel de peste alb, indiferent cum este pregatit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici Moldovenesti

Mucenici Moldovenesti

Mucenici Moldovenesti
Tocana de cartofi cu piept de pui

Tocana de cartofi cu piept de pui

Tocana de cartofi cu piept de pui
Prajitura insiropata cu foi de placinta si crema de iaurt

Prajitura insiropata cu foi de placinta si crema de iaurt

Prajitura insiropata cu foi de placinta si crema de iaurt
Cele mai apreciate rețete
Sos (dip) de Usturoi
1
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Chiftelute la Cuptor
3
Fripturi

Chiftelute la Cuptor

Chiftelute la Cuptor
Parteneri
Frigarui asortate la gratar
Bucataras.RO

Frigarui asortate la gratar

Gustoase si sanatoase.

Frigarui asortate la gratar
Reteta de mucenici moldovenesti
Culinar.RO

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Mucenici moldovenesti
Gustos.RO

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti