Ingrediente
● 2 linguri de ulei |
● 2 catei de usturoi tocati (zdrobiti) |
● 3 linguri sau 4 de faina |
● o legatura de marar |
● sare dupa gust |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
10min
Se pune in cratita uleiul si faina si se amesteca, la foc mediu, pentru 2 minute apoi se pune mararul tocat marunt si usturoiul, se amesteca (cratita se ia de pe foc), se adauga apa pana devine mai subtire si se pune din nou la foc. Daca se ingroasa preantare se mai adauga apa calda si se mai fierbe putin, se drege de sare si se consuma cu smantana, pireu si carne fiarta
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos de Marar" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos de Marar" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
chira
• 29.05.2010 16:07:51
arata foarte bine sosul de marar.Eu nu am marar proaspat,stau in Italia si aici nu gasesc,da am marar uscat.Pot sa folosesc marar uscat?Chiar vreau sa fac reteta.Astept raspuns.Multumesc!
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 29.05.2010 19:04:41
Chira draga poti sa folosesti si marar uscat fara probleme....mie i mi place sa folosesc produse proaspete , dar in caz exceptional folosesc si din cele uscate....iese la fel de bun......mersi si ptr aprecierea de la sandwich-ul cald