Se subtiaza marmelada cu apa rece, apoi se pune intr-o craticioara sa fiarba cateva minute.
Se adauga faina desfacuta cu putina apa si se mai lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand, pana se leaga. Se potriveste de sare.
Se serveste langa carne rasol si diferite fainoase.
Contine vitamina C in cantitate mare.
Este un sos care face multa placere copiilor, asociat cu piureu de cartofi, macaroane, budinci.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu