Sos de Macese

Postat pe: 03-12-2008
(0)

Ingrediente

3-4 linguri de marmelada de macese
1 lingura faina
1,5 pahar apa
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se subtiaza marmelada cu apa rece, apoi se pune intr-o craticioara sa fiarba cateva minute.

Se adauga faina desfacuta cu putina apa si se mai lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand, pana se leaga. Se potriveste de sare.
Se serveste langa carne rasol si diferite fainoase.
Contine vitamina C in cantitate mare.
Este un sos care face multa placere copiilor, asociat cu piureu de cartofi, macaroane, budinci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Macese" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Macese