Topiti untul intr-o cratita, adaugati faina, omogenizati, iar dupa cateva minute stingeti cu supa. Frecati bine sa nu ramana cocoloase si fierbeti la fac mic, aproximativ 5 min, amestecand continuu sau pana ce sosul incepe sa se ingroase.
Dati deoparte si inglobati coaja, sucul de lamaie si potriviti gustul de sare.
Puneti intr-o sosiera si lasati la racit
Serviti sosul de lamaie langa peste, fructe de mare, diverse preparate la gratar, creier pane sau legume prajite / pregatite la gril, chiftelute / turtite din legume, etc.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta prajitura, cu siguranta, va aduce aminte de copilarie. Eu personal nu o preparasem niciodata, dar de data aceasta am...
Desert Prajitura TelevizorAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii