Sos de Lamaie

Postat pe: 02-10-2013
(0)

Ingrediente

50 g unt
1 lingura faina
2 pahare cu supa de carne / legume (sau supa preparata dintr-un cub concentrat de supa)
sucul de la ½ de lamaie sau dupa gust
coaja de lamaie, rasa fin, dupa gust
sare

Mod de preparare

Topiti untul intr-o cratita, adaugati faina, omogenizati, iar dupa cateva minute stingeti cu supa. Frecati bine sa nu ramana cocoloase si fierbeti la fac mic, aproximativ 5 min, amestecand continuu sau pana ce sosul incepe sa se ingroase.

Dati deoparte si inglobati coaja, sucul de lamaie si potriviti gustul de sare.
Puneti intr-o sosiera si lasati la racit

Serviti sosul de lamaie langa peste, fructe de mare, diverse preparate la gratar, creier pane sau legume prajite / pregatite la gril, chiftelute / turtite din legume, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Lamaie" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Lamaie