Sos de Iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Sos de Iaurt

Ingrediente

  • 4-5 linguri cu varf de iaurt
  • 2 linguri cu faina
  • lichid in care au fiert paste
  • galuste
  • cartofi (cantitate dupa cum se cere consistenta)
  • sare si piper
  • usturoi dupa gust (optional)

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu faina, se adauga lichidul cate putin ca sa obtinem o consistenta de sos nefiert. Se drege de sare si piper si usturoi daca folositi si sa pune la foc, se amesteca mereu cu o lingura de lemn, pana se ingroase compozitia si sosul este gata.

Se foloseste ca baza la paste fainoase, nokedli si peste anumite carnuri care au un sos mai gras pe ele ... usureaza digestia si mai dilueaza grasimea

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici