Sos de Iaurt

Postat pe: 19-09-2011
(0)

Ingrediente

4-5 linguri cu varf de iaurt
2 linguri cu faina
lichid in care au fiert paste
galuste
cartofi (cantitate dupa cum se cere consistenta)
sare si piper
usturoi dupa gust (optional)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se amesteca iaurtul cu faina, se adauga lichidul cate putin ca sa obtinem o consistenta de sos nefiert. Se drege de sare si piper si usturoi daca folositi si sa pune la foc, se amesteca mereu cu o lingura de lemn, pana se ingroase compozitia si sosul este gata.

Se foloseste ca baza la paste fainoase, nokedli si peste anumite carnuri care au un sos mai gras pe ele ... usureaza digestia si mai dilueaza grasimea
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Iaurt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Iaurt