Sos de Iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Sos de Iaurt

Ingrediente

  • 4-5 linguri cu varf de iaurt
  • 2 linguri cu faina
  • lichid in care au fiert paste
  • galuste
  • cartofi (cantitate dupa cum se cere consistenta)
  • sare si piper
  • usturoi dupa gust (optional)

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu faina, se adauga lichidul cate putin ca sa obtinem o consistenta de sos nefiert. Se drege de sare si piper si usturoi daca folositi si sa pune la foc, se amesteca mereu cu o lingura de lemn, pana se ingroase compozitia si sosul este gata.

Se foloseste ca baza la paste fainoase, nokedli si peste anumite carnuri care au un sos mai gras pe ele ... usureaza digestia si mai dilueaza grasimea

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate