Sos de Hrean cu Mustar Dijon si Smantana

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

40 g hrean
1 lingurita mustar Dijon
1/2 lingurita zeama de lamaie
1 lingurita zahar
sare, dupa gust
200 g smantana

Mod de preparare

Curatati hreanul si dati-l pe razatoarea mica. Stropiti-l cu zeama de lamaie sa nu se oxideze

Amestecati-l cu zahar, sare, mustar Dijon si smantana, omogenizand bine.

Serviti-l cu friptura, sarmale, peste, etc. sau simplu pe paine.

Puteti sa-l pastrati cateva zile la frigider, in recipient bine inchis, dar cu cat sta mai mult, cu atat devine mai iute - este de preferat sa-l consumati proaspat facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Hrean cu Mustar Dijon si Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lluismas
•  14.03.2015 21:11:12

Excellent... foarte bun !
Bravo......!!!!!!

lucia_bp
•  18.03.2015 06:51:50

Lluismas, sa-ti fie de bine ! Te invit sa mai incerci si alte retete...cu siguranta vei gasi pe site ceva " sa-ti faca cu ochiul ".

lucia_bp
•  31.10.2010 08:09:43

Ma bucura faptul ca ti-a placut, draga Sylverland !

sylverland
•  30.10.2010 16:06:07

foarte bun ..l-am facut :P

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Hrean cu Mustar Dijon si Smantana