Sos de Hrean cu Mustar Dijon si Smantana

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

40 g hrean
1 lingurita mustar Dijon
1/2 lingurita zeama de lamaie
1 lingurita zahar
sare, dupa gust
200 g smantana

Mod de preparare

Curatati hreanul si dati-l pe razatoarea mica. Stropiti-l cu zeama de lamaie sa nu se oxideze

Amestecati-l cu zahar, sare, mustar Dijon si smantana, omogenizand bine.

Serviti-l cu friptura, sarmale, peste, etc. sau simplu pe paine.

Puteti sa-l pastrati cateva zile la frigider, in recipient bine inchis, dar cu cat sta mai mult, cu atat devine mai iute - este de preferat sa-l consumati proaspat facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos de Hrean cu Mustar Dijon si Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lluismas
•  14.03.2015 21:11:12

Excellent... foarte bun !
Bravo......!!!!!!

lucia_bp
•  18.03.2015 06:51:50

Lluismas, sa-ti fie de bine ! Te invit sa mai incerci si alte retete...cu siguranta vei gasi pe site ceva " sa-ti faca cu ochiul ".

lucia_bp
•  31.10.2010 08:09:43

Ma bucura faptul ca ti-a placut, draga Sylverland !

sylverland
•  30.10.2010 16:06:07

foarte bun ..l-am facut :P

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Hrean cu Mustar Dijon si Smantana