Curatati hreanul si dati-l pe razatoarea mica. Stropiti-l cu zeama de lamaie sa nu se oxideze
Amestecati-l cu zahar, sare, mustar Dijon si smantana, omogenizand bine.
Serviti-l cu friptura, sarmale, peste, etc. sau simplu pe paine.
Puteti sa-l pastrati cateva zile la frigider, in recipient bine inchis, dar cu cat sta mai mult, cu atat devine mai iute - este de preferat sa-l consumati proaspat facut.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii